Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Patiëntenportaal

Online afspraken maken bij uw huisarts

Patiëntenportaal

Sinds 1 juli 2014 kunt u gebruik maken van het patiëntenportaal. Via dit portaal kunnen geregistreerde patiënten via internet online afspraken maken bij de huisartsen en ook heel eenvoudig herhaalmedicatie aanvragen.

Het portaal is nog vrij nieuw. Het kan dus zijn dat er nog zaken zijn die niet altijd even goed werken en dat er kleine foutjes in zitten. Ook kan het zijn dat u nog andere wensen heeft. Wij nodigen iedereen uit gebruik te gaan maken van dit portaal. Als u opmerkingen, vragen of wensen heeft, zouden wij die graag van u willen horen. U kunt hiervoor een e-mail sturen naargzcdiemenzuid@gzcdiemenzuid.nl. U kunt natuurlijk ook bellen met de assistentes.


Hoe werkt het?

U komt via deze link (www.gzcdiemenzuid.uwartsonline.nl) op het portaal terecht. U moet dan een persoonlijk account aanmaken. Wij zullen dit account dan moeten koppelen aan ons systeem. Om de veiligheid van het systeem te kunnen garanderen, kunnen we u alleen aan ons systeem koppelen als we ook zeker weten dat u de persoon bent die u zegt te zijn. Hiervoor is het noodzakelijk dat u eenmaal met een ID langs komt op het gezondheidscentrum. Wij zullen de koppeling dan gereed maken. Daarna zou u het portaal moeten kunnen gebruiken.