Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Ingeborg Rekveldt

 Ingeborg Rekveldt
In 1997 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de Leidse Hogeschool. Na twee jaar lang waarnemen in allerlei praktijken en gezondheidscentra ben ik uiteindelijk in Diemen terecht gekomen. De eerste jaren werkte ik zowel in Diemen-Noord als Diemen-Zuid, maar toen er kinderen kwamen koos ik voor drie werkdagen op één plek, dat werd Diemen-Zuid.Ik houd mij bezig met jong en oud. Samen met mijn collega Judith en onze diëtiste geef ik de cursus Diemen-Kids, gericht op kinderen met overgewicht. De meeste deelnemers aan de cursus komen via de schoolarts bij ons terecht, maar mocht u vragen of interesse hebben dan mag u ons ook gewoon bellen.
 

Eén middag in de week ga ik naar Berkenstede, het verzorgingshuis. Daar behandel ik een aantal patiënten die niet in staat zijn naar het gezondheidscentrum te komen.

Ik ben een algemeen fysiotherapeut, maar heb wel een aanvullende cursus voor COPD en astma gedaan. Patiënten met longproblematiek komen dus meestal bij mij terecht. Onze oefenzaal biedt genoeg mogelijkheden voor een gevarieerd oefenprogramma