Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Afspraak maken

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

Afspraken zijn zowel telefonisch als online te maken. Om online afspraken te maken, dient u zich aan te melden op het patienten-portaal, zie https://gzcdiemenzuid.praktijkinfo.nl/pagina/92/patientenportaal/

Bellen voor een afspraak kan op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur. Voor eenvoudige vragen kunt u ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur of eConsult via het patienten-portaal.


Triage door praktijkassistente

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Bekijk hier een filmpje met uitleg over triage door doktersassistenten.

Voor het maken van een afspraak of voor vragen belt u met de assistente op de telefoonnummers:

Keuze menu nummer: 3

020-6998121


Meer tijd
Een consult bij de huisarts duurt 10 minuten. Heeft u meer dan één klacht of vraag? Geef het aan bij het maken van de afspraak, dan kunnen we er rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.