Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Beweegprogramma's


Individueel en in groepsverband trainen

In de oefenzaal wordt zowel individueel als in groepsverband getraind. Dit houdt in dat u samen met anderen traint/oefent of alleen. De beweegprogramma’s die worden aangeboden zijn onder andere voor COPD patiënten en kinderen met overgewicht.

Het doel van deze programma's is om een actievere levensstijl aan te nemen. De fysiotherapeut informeert, adviseert en begeleid u tijdens het sporten. Mocht u liever alleen trainen in onze oefenzaal of is er nog geen groep voor u beschikbaar, dan kunnen wij u ook individueel begeleiden in ons gezondheidscentrum.

Een aantal keer per jaar word er een cursus gegeven voor kinderen met overgewicht. Hierbij zijn kinderen tussen de 8 en 12 jaar betrokken. De cursus word door ons aangeboden in de oefenzaal van het gezondheidscentrum Diemen Zuid. Onze diëtiste is ook betrokken bij deze cursus, zij is een aantal keer aanwezig om informatie te geven over voeding en eetgedrag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ingeborg Rekveldt of Judith de Vreese.