Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Dietiste

De diëtiste, Ellen Govers, houdt elke maandagmiddag spreekuur in het gezondheidscentrum.

Bel 0900-1866 voor het maken van een afspraak (lokaal tarief, tussen 8.30 en 17.00 uur).

 

De diëtiste is gespecialiseerd in persoonlijke coaching bij: overgewicht, eetstoornissen, ondervoeding en ondergewicht, voedselallergie, prikkelbare darm en andere maagdarmklachten, diabetes mellitus, hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol, baby- en kindervoeding en voeding voor ouderen. Bij de begeleiding wordt rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren en gewoontes.

 

Bij kinderen met overgewicht wordt bij voorkeur voor een gezinsaanpak gekozen.

Samen met de afdeling fysiotherapie van het gezondheidscentrum wordt de cursus Diemen Zuid Kids gegeven. De cursus is bestemd voor kinderen tussen acht en twaalf jaar die een te hoog lichaamsgewicht hebben. De cursus start met een intakegesprek bij de diëtiste en de fysiotherapie. Bel 0900-1866 voor de diëtiste.

 

Komt maandagmiddag u slecht uit: er is op dinsdagmorgen spreekuur in De Brede Hoed, D.J. den Hartoglaan 8, 1111 ZC Diemen en op woensdagmorgen op Gezondheidscentrum Diemen Noord, Houtbosch 2.