Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Bereikbaarheid

Algemene informatie

Welkom op de pagina van fysiotherapie gezondheidscentrum Diemen-Zuid.

Op deze site kunt u informatie vinden over het maken van een afspraak, de verschillende specialisaties die worden aangeboden en de achtergrond van de therapeuten. Ook kunt u via een Virtuele tour een kijkje nemen in de oefenruimte van de praktijk.

 

 Het team:

  Dhr. Anne de Heij (specialisatie psychosomatische fysiotherapie)                      

  Email:   a.dehey@gzcdiemenzuid.nl 

  Aanwezigheid: maandag t/m donderdag

 

  Mevr.  Ingeborg Rekveldt (specialisatie long/COPD beweeggroep)                           

  Email:   i.rekveldt@gzcdiemenzuid.nl 

  Aanwezigheid waarnemer Stefan Bouma: dinsdag en vrijdag

 

  Mevr.  Judith de Vreese (specialisatie manuele- en orofaciale therapie)        

  Email:  j.devreese@gzcdiemenzuid.nl 

  Aanwezigheid: maandag en donderdag

 
Om een afspraak te maken bij één van de therapeuten is een verwijzing niet nodig. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 020-6952891.
Wanneer wij niet in staat zijn u te woord te staan kunt u een bericht inspreken, dan wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Daarnaast is er de optie voor nieuwe patiënten om via het online patiëntenportaal een afspraak te maken. Meer informatie over een eerste afspraak kunt u vinden onder het kopje - eerste afspraak/intake. Ook direct mailen is een mogelijkheid via bovenstaande email adressen.

Meer informatie over de vergoedingen van fysiotherapie vindt u op de volgende site: www.zorgkiezer.nl/vergoedingen/fysiotherapie

Extra mededeling:
Ingeborg Rekveldt is voor een langere periode afwezig. Om haar werkzaamheden waar te nemen is collega Dhr. Stefan Bouma aanwezig op dinsdag en vrijdag.