Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Vertrek Tom Fresen

De Raad van Toezicht van de Gezondheidscentra Diemen Noord en Diemen Zuid heeft, in goed overleg met de directeur/bestuurder van de Gezondheidscentra, Tom Fresen, besloten om het dienstverband van Tom Fresen te beëindigen.
Tom Fresen trad in 2004 als directeur in dienst van beide centra en werd in 2016 benoemd tot directeur/bestuurder. Tom Fresen heeft gedurende deze periode een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van beide centra. We bedanken Tom Fresen voor zijn tomeloze inzet voor beide centra en zijn hem zeer erkentelijk voor alles wat hij heeft gedaan om de twee gezondheidscentra de afgelopen 14 jaar te leiden naar een nieuwe en toekomst bestendige fase. In deze nieuwe fase zullen zowel de Gezondheidscentra als Tom ieder hun eigen weg in gaan slaan.
 
Mirjam van Roer is als interim directeur/bestuurder aangesteld. Inmiddels is er een opvolgingsprocedure gestart voor een vaste directeur/bestuurder. De Raad van Toezicht streeft er naar deze persoon voor eind maart te kunnen benoemen.

Raad van Toezicht
M. Sprecher
M. de Kleijn
F. Sier
E. Rood

07-02-2018