Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Wereld COPD dag


COPD is een longziekte die vaak door roken komt. Stoppen met roken, bewegen en gezond eten zijn belangrijk bij COPD.
Lees verder »

Diabetes onder de aandacht


Sommige mensen hebben een verhoogde kans op diabetes mellitus type 2 (suikerziekte). Vandaag wordt wereldwijd aandacht besteed aan diabetes, in het bijzonder bij vrouwen.
Lees verder »

Nationale Hepatitisdag


Een leverontsteking door een virus, is dat goed te behandelen? Loop ik een risico of heb ik dat lang geleden gelopen? Vanaf vandaag, de Nationale Hepatitisdag, is er extra aandacht voor Hepatitis B en Hepatitis C.
Lees verder »

Heb ik reuma?


Mensen met stijve gewrichten vragen zich wel eens af of ze reuma hebben. Reumatoïde artritis is een ziekte waarbij gewrichten ontstoken zijn. Thuisarts.nl geeft meer informatie over gewrichtsklachten en reuma.
Lees verder »

Keuzehulp anticonceptie


De keuzehulp anticonceptie is een informatieve website die bedoeld is om vrouwen te informeren over beschikbare anticonceptiemethoden. De website bestaat uit twee onderdelen: een keuzehulp in de vorm van een vragenlijst, en informatieve webpagina’s over anticonceptie. De vragenlijst is bedoeld om vrouwen te begeleiden in het maken van een keuze betreffende anticonceptie wanneer zij niet weten welke methode ze willen gebruiken. Het is niet de bedoeling dat deze website een consult met de huisarts vervangt, maar dat je meer geïnformeerd de spreekkamer binnenloopt. Kik hier voor de keuze hulp
Lees verder »

Briefje van de dokter?


Bij de aanvraag van veel voorzieningen, hulpmiddelen, vergoedingen en uitkeringen wordt gevraagd naar uw gezondheidstoestand, naar uw ziekte of uw handicap. Het lijkt dan voor de hand te liggen om naar uw huisarts te gaan voor een medische verklaring. Uw huisarts weet immers meestal veel over uw gezondheid of ziekte. Helaas wordt u dan vaak teleurgesteld. Uw huisarts mag in veel gevallen geen medische verklaring geven. Hoe gaat u dan verder?
Lees verder »

Gerlien Smelt met pensioen


Na 36 jaar als fysiotherapeut gewerkt te hebben in ons gezondheidscentrum gaat Gerlien Smelt genieten van haar welverdiende pensioen. Eind mei heeft Gerlien afscheid genomen van haar patiënten en van haar directe collega's.
Lees verder »

PRAKTIJKACCREDITATIE


Vandaag werd het gezondheidscentrum bezocht door een auditor van de NHG Praktijk Accreditatie (NPA®) die controleert of de praktijkvoering op orde is en of er aan alle kwaliteitseisen voldaan wordt.
 
Vol trots kunnen wij u vertellen dat Gezondheidscentrum ...
Lees verder »

Het eigen risico.


Een consult of visite van de huisarts gaat niet van uw verplichte eigen risico á € 375,-- af.
Laboratoriumonderzoeken, röntgenonderzoeken, allerlei andere onderzoeken (tele-dermatologie, beoordeling van hartfilmpjes etc.) en diverse ...
Lees verder »

Dependance op de studentencampus in Diemen-Zuid


We zijn er trots op! Vorige week opende Gezondheidscentrum Diemen-Zuid haar deuren van de dependance op de studentencampus in Diemen-Zuid aan de Dalsteindreef 3035.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
We zijn er trots op! Vorige week opende Gezondheidscentrum Diemen-Zuid haar deuren van de dependance op de studentencampus in Diemen-Zuid ...
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten