Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Behandeling bij positieduizeligheid


Bij positieduizeligheid (BPPD) wordt u duizelig als uw hoofd snel van houding verandert (zoals bij omdraaien in bed, vooroverbuigen en omhoogkijken). De huisarts kan met u de Epley-beweging doen. Dan gaan de klachten vaak sneller over.
Lees verder »

Stoptober gestart


Op 1 oktober is de Stoptober-campagne begonnen. Rokers en niet-rokers helpen elkaar om 28 dagen te stoppen met roken.
Lees verder »

Stoptober 2017 van start


Ook dit jaar is er weer een Stoptober-campagne. Rokers en niet rokers helpen elkaar om 28 dagen te stoppen met roken. Aanmelden kan vanaf 8 september.
Lees verder »

Meer bewegen maakt gezonder


Meer bewegen maakt gezonder. De kans op een depressie, diabetes, een hartinfarct en een beroerte wordt kleiner. Ook een paar keer per week oefeningen doen die spieren en botten versterken is goed, veel stilzitten juist niet. Dat staat in de nieuwe Beweegrichtlijnen ...
Lees verder »

Alcohol tijdens de introductietijd


Deze week begint in enkele studentensteden de introductietijd. Een mooie en gezellige periode aan het begin van je studietijd. Vaak met alcohol. Kijk voor de effecten van alcohol op je gezondheid en tips op Thuisarts.nl.
Lees verder »

Thuisarts.nl is vernieuwd


Vandaag is een nieuwe versie van Thuisarts.nl gelanceerd. Met de nieuwe omgeving wordt de onafhankelijke en betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid nog beter leesbaar en toegankelijk.
Lees verder »

Antibiotica wel of niet afmaken?


Er is veel media aandacht voor een artikel van Britse artsen, waarin staat dat het afmaken van een antibioticum-kuur niet altijd nodig zou zijn. Het algemene advies om een kuur af te maken geldt echter nog steeds in Nederland. In vergelijking met andere ...
Lees verder »

Gerlien Smelt met pensioen


Na 36 jaar als fysiotherapeut gewerkt te hebben in ons gezondheidscentrum gaat Gerlien Smelt genieten van haar welverdiende pensioen. Eind mei heeft Gerlien afscheid genomen van haar patiënten en van haar directe collega's.
Lees verder »

PRAKTIJKACCREDITATIE


Vandaag werd het gezondheidscentrum bezocht door een auditor van de NHG Praktijk Accreditatie (NPA®) die controleert of de praktijkvoering op orde is en of er aan alle kwaliteitseisen voldaan wordt.
 
Vol trots kunnen wij u vertellen dat Gezondheidscentrum ...
Lees verder »

Het eigen risico.


Een consult of visite van de huisarts gaat niet van uw verplichte eigen risico á € 375,-- af.
Laboratoriumonderzoeken, röntgenonderzoeken, allerlei andere onderzoeken (tele-dermatologie, beoordeling van hartfilmpjes etc.) en diverse ...
Lees verder »

Dependance op de studentencampus in Diemen-Zuid


We zijn er trots op! Vorige week opende Gezondheidscentrum Diemen-Zuid haar deuren van de dependance op de studentencampus in Diemen-Zuid aan de Dalsteindreef 3035.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
We zijn er trots op! Vorige week opende Gezondheidscentrum Diemen-Zuid haar deuren van de dependance op de studentencampus in Diemen-Zuid ...
Lees verder »

Facebook


Gezondheidscentrum Diemen-Zuid
op Facebook!
 
Een hele handige manier om op de
hoogte ...
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten