Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Kerstvakantie van de huisartsen


De kerstvakantie duurt van 24 december t/m 5 januari. In deze periode is het centrum alleen dicht op 25 en 26 december en op 1 januari 2019. U kunt dan voor spoedeisende klachten terecht bij de Huisartsenpost Zuidoost bij het AMC.

De an...
Lees verder »

Persoonsgegevens doorgeven


De laatste tijd lopen wij er vaak tegenaan dat patiëntgegevens, telefoonnummers en mail, niet volledig zijn. 

Bij ziekte van artsen of assistenten zijn wij genoodzaakt afspraken af te zeggen of te verplaatsen. Zowel voor u als...
Lees verder »

Bereikbaarheid assistenten


In verband met onderbezetting bij de assistenten zal de balie tussen 12 uur en 13.30 uur de komende periode gesloten zijn.

Voor het maken van afspraken verzoeken wij u te bellen in de ochtend. Voor...
Lees verder »

Bellen op maandagochtend


Sommigen beseffen het wel. De "file"; dat zijn wij zelf.
Wij gaan met zijn allen de auto in en zo ontstaat de file.
Niet allemaal tegelijk in de auto stappen is een oplossing.

 

Net zoiets geldt voor het bellen n...
Lees verder »

Keuzetabel bij diabetes type 2


Soms blijft de bloedsuiker te hoog als u tabletten metformine en gliclazide slikt. Dan bespreekt u met uw huisarts de mogelijkheden. Een keuzetabel kan hierbij helpen.
Lees verder »

Vernieuwde Griep Check


De Griep Check is om te kijken of u griep heeft. Na een paar vragen krijgt u een advies of u mogelijk griep heeft. En leest u wat u kunt doen.
Lees verder »

Uitgevallen huisartsen


Sinds een aantal weken zijn twee van onze vaste huisartsen uitgevallen door ziekte. 

Hierdoor zijn veel afspraken afgebeld en liep de wachttijd voor een afspraak op.

We hopen dat onze collega’s binnenkort weer beter z...
Lees verder »

Keuzehulp anticonceptie


De keuzehulp anticonceptie is een informatieve website die bedoeld is om vrouwen te informeren over beschikbare anticonceptiemethoden. De website bestaat uit twee onderdelen: een keuzehulp in de vorm van een vragenlijst, en informatieve webpagina’s over anticonceptie. De vragenlijst is bedoeld om vrouwen te begeleiden in het maken van een keuze betreffende anticonceptie wanneer zij niet weten welke methode ze willen gebruiken. Het is niet de bedoeling dat deze website een consult met de huisarts vervangt, maar dat je meer geïnformeerd de spreekkamer binnenloopt. Kik hier voor de keuze hulp
Lees verder »

Briefje van de dokter?


Bij de aanvraag van veel voorzieningen, hulpmiddelen, vergoedingen en uitkeringen wordt gevraagd naar uw gezondheidstoestand, naar uw ziekte of uw handicap. Het lijkt dan voor de hand te liggen om naar uw huisarts te gaan voor een medische verklaring. Uw huisarts weet immers meestal veel over uw gezondheid of ziekte. Helaas wordt u dan vaak teleurgesteld. Uw huisarts mag in veel gevallen geen medische verklaring geven. Hoe gaat u dan verder?
Lees verder »

Gerlien Smelt met pensioen


Na 36 jaar als fysiotherapeut gewerkt te hebben in ons gezondheidscentrum gaat Gerlien Smelt genieten van haar welverdiende pensioen. Eind mei heeft Gerlien afscheid genomen van haar patiënten en van haar directe collega's.
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten