Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Klachtenformulier

Wij doen ons best om op een efficiënte manier zorg van goede kwaliteit te leveren. We streven naar duidelijke informatie en goede communicatie met onze patiënten.Dat neemt niet weg dat er soms toch iets mis kan gaan en dat u teleurgesteld bent of niet tevreden.

Als dat het geval is kunt u het beste hierover contact opnemen met de medewerker in kwestie. Wellicht was er sprake van een misverstand, tegenstrijdige verwachtingen of onvoldoende communicatie en kan uw onvrede in een gesprek worden weggenomen.Misschien is er iets fout gegaan zonder dat wij ons er van bewust waren, en dan horen wij dat graag want daar leren we van hoe dit in de toekomst te voorkomen.

Als u er in een gesprek niet uitkomt en uw onvrede blijft bestaan dan kunt u zich wenden tot de directeur, mevrouw M. van Roer. Zij is telefonisch bereikbaar op 6997828. Ook kunt u onderstaand formulier invullen en versturen.

Als ook na een gesprek met de directeur uw klacht blijft bestaan dan kunt u zich richten tot een onafhankelijke klachtencommissie.

De huisartsen, de assistenten en de praktijkondersteuners zijn aangesloten bij de klachtencommissie Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg. U kunt de klachtencommissie vinden op www.skge.nl of telefonisch 088-0229100.

De fysiotherapeuten zijn aangesloten bij de landelijke klachtencommissie van het KNGF, te bereiken via www.defysiotherapeut.com of telefonisch met 033-4672900.

De medewerkers die niet in dienst zijn bij het gezondheidscentrum hebben hun eigen klachtenprocedure. Informatie hierover kunt u opvragen bij de medewerkers zelf of bij hun organisatie.

Voornaam:
Achternaam*:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Email*:
Uw klacht*:

Verificatie*
Ter voorkoming van misbruik van dit formulier door kwaadwillende gebruikers dient u hieronder in het vakje een vinkje te zetten en eventueel de vraag die verschijnt te beantwoorden. Zonder deze stap is verzending van dit formulier niet mogelijk.